Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 40 gasten en geen leden online

Voormalig radiopiraat Groeistad uit Zoetermeer is sinds 31 december legaal met testuitzendingen op AM 747KHz in de lucht. Ferry Maat opent op 21 januari de officiële uitzendingen.

Ferry Maat is een populaire dj die in het verleden onder meer op de radiozenders Radio 3 – het huidige 3M – en Radio 10 te beluisteren was. Zijn populairste programma was de Soul Show. Op dit moment heeft Ferry Maat onder de naam Soul Show Radio een eigen online radiozender dat 24 uur per dag de beste soulmuziek uitzendt. 


Groeistad terug op AM

De officiële en legale terugkeer van Groeistad Radio wordt op 21 januari gevierd met De Soulshow Top 100. Het programma wordt door Erwin van der Bliek en Ferry Maat gepresenteerd en begint om 15.00 uur. Groeistad Radio zendt via de middengolf frequentie AM 747KHz vanuit Wassenaar uit. Met een zogenaamde kleinvermogen middengolf vergunning is Groeistad Radio in het grootste deel van de Randstad te beluisteren. Wereldwijd is Groeistad Radio online via de internetsite van Groeistad te beluisteren.

 
Bron: Totaal TV 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro