Disclosure flirt met funk en soul Afdrukken
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 12 augustus 2016 12:48

DisclosureDe muziek van Disclosure neigde altijd al richting jazz en soul, maar nu bekronen ze deze relatie door een samenwerking met soullegende Al Green.


Vlak voor de zomer brachten de broertjes Lawrence een nieuwe EP uit met daarop de track 'Feel Like I Do'. Een funky nummer waarin de combinatie van blazers en een heerlijke beat je uitnodigen om nachtenlang te dansen.

De track is gebaseerd op 'I'm Still In Love With You' van Al Green uit de jaren zeventig. Thank god voor hem hebben ze de inmiddels 70-jarige Green niet opgetrommeld om de vocalen opnieuw in te zingen, maar gewoon de sample gebruikt. En wat krijg je dan? Misschien niet de hardste Disclosure-knaller die we kennen, maar wel een track om tijdens zwoele zomeravonden op te dansen of om keihard op te chillen.

Het beste nieuws is dat je de track live kan gaan horen op Lowlands 2016. Disclosure is inmiddels ervaringsdeskundige op het festival, aangezien ze er sinds hun eerste album bijna ieder jaar speelden. Ga je naar Lowlands en heb je nog wat ruimte vrij in je blokkenschema? Ga ze zien! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om dit nummer live te horen in een hete en plakkerige Alpha. Heerlijk!

Bron: 3FM 

Laatst aangepast op vrijdag, 12 augustus 2016 12:55